Comissions Obreres dubta de "la força major" de l'expedient mentre Unió de Pagesos ho considera una "coacció" | La sequera i la manca de producte posen en joc la viabilitat del sector
És un projecte del col·lectiu tarragoní "Taula del Vi' amb l'objectiu d’observar l’aportació de la frescor del mar i la remor dels corrents marins sobre els productes vínics
Comissions Obreres dubta de "la força major" de l'expedient mentre Unió de Pagesos ho considera una "coacció" | La sequera i la manca de producte posen en joc la viabilitat del sector
Amb una mirada cap a la sostenibilitat econòmica i social, aquest projecte liderat per INCAVI rebrà una inversió pública d'uns set milions d'euros en els pròxims sis anys
La cultura del testatge s'empetiteix davant de l’auge d’un mercat més gran i extens a Internet | La gent busca experiències úniques a la botiga, però la compra és digital
"La sequera ha fet aflorar que no es coneix el cicle de l’aigua, que no es distingeixen les conques de Catalunya i, per tant, es desconeix l’ús que se'n fa en cadascuna d'elles"
És un projecte del col·lectiu tarragoní "Taula del Vi' amb l'objectiu d’observar l’aportació de la frescor del mar i la remor dels corrents marins sobre els productes vínics
D'ençà que es va constituir l'associació han anat integrant perfils molt diversos als quals els uneix la passió pel vi i la defensa dels productes i pagesos de la terra
És un projecte del col·lectiu tarragoní "Taula del Vi' amb l'objectiu d’observar l’aportació de la frescor del mar i la remor dels corrents marins sobre els productes vínics
La cultura del testatge s'empetiteix davant de l’auge d’un mercat més gran i extens a Internet | La gent busca experiències úniques a la botiga, però la compra és digital
"Cal seguir reforçant la imatge de qualitat de la regió, continuar fent els millors vins, augmentar-ne el valor, i protegir el paisatge", clama la responsable del reconegut Clos Erasmus
Segur del seu viatge, li agradaria que a l'estil i al rigor enològic s’hi haguessin sumat més elaboradors dels que hi ha actualment, en aquests 20 anys de camí
La periodista ha rebut el premi a la Millor Comunicació Gastronòmica 2023 per ser "una gran divulgadora i coneixedora de la cultura del vi, una professional virtuosa de la comunicació i de sentir el vi en totes les seves accepcions"
Sap que ha obert camí i que ha inspirat a moltes altres, tot i que sovint li ha tocat "demostrar doblement" el que val: "per ser jove i per ser dona", diu recordant els seus inicis professionals
Dona emprenedora, creativa i entusiasta, ha estat durant molts anys al capdavant del primer allotjament de turisme rural que es va obrir al Priorat, a Porrera