Els Premis Vinari 2020 es decideixen a Rubí

Dilluns 7 de setembre, a partir de les 17:00h de la tarda, el Celler rubinenc acollirà el tast de vins finalistes de la vuitena edició del concurs

Tast dels vins finalistes dels Premis Vinari en l'edició 2019
Tast dels vins finalistes dels Premis Vinari en l’edició 2019 | Jordi Play

!--akiadsense-->

Aquest dilluns 7 de setembre tindrà lloc al Celler de Rubí el tast final dels Premis Vinari dels vins catalans de l’edició 2020. Els vins que arriben a Rubí són els millor valorats en les fases prèvies de tast, que vam celebrar durant la última setmana de juliol.

El jurat que determinarà els guanyadors d’aquesta vuitena edició estarà format per vint professionals del sector de la sommelieria i l’enologia, entre els quals, Anna Vicens, Presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers; Joan Miquel Canals, President de l’Associació Catalana d’Enòlegs; Josep Pelegrín, Millor Sommelier de Catalunya 2014 i d’Espanya 2016, els també sommeliers Cèsar Cànovas, Meritxell Falgueras i Bruno Tannino; membres del Panel Oficial de Tast de l’INCAVI, periodistes especialitzats com Josep Sucarrats, director de la revista Cuina i experts internacionals com el Master of Wine nord-americà David Forer, entre d’altres.

Després de la primera fase de tastos que es van realitzar a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, el tast final és la cita decisiva abans de desvetllar els millors vins de l’any. enguany, els Premis es donaran a conèixer el divendres 9 d’octubre en un acte que es retransmetrà en directe per Televisió de Catalunya.

La situació actual, marcada per la Covid19, han fet que l’organització dels Premis hagi reforçat les mesures de seguretat i adaptat el funcionament d’un tast de vins a les necessitats que demana la “nova normalitat”, entre les quals, seure els tastadors a dos metres de distància entre ells, fer un servei amb mascareta, utilitzar constantment el gel hidroalcohòlic i no compartir espais d’oci entre els membres del jurat i organització.

Nou comentari