Comissions Obreres dubta de "la força major" de l'expedient mentre Unió de Pagesos ho considera una "coacció" | La sequera i la manca de producte posen en joc la viabilitat del sector
Amb una mirada cap a la sostenibilitat econòmica i social, aquest projecte liderat per INCAVI rebrà una inversió pública d'uns set milions d'euros en els pròxims sis anys
La cultura del testatge s'empetiteix davant de l’auge d’un mercat més gran i extens a Internet | La gent busca experiències úniques a la botiga, però la compra és digital
"La ciència, la cultura i el sentit comú, són i seran cabdals per desenvolupar solucions d’abast holístic, plantejades també i molt important, des de la ponderació i sense prejudicis"
D'ençà que es va constituir l'associació han anat integrant perfils molt diversos als quals els uneix la passió pel vi i la defensa dels productes i pagesos de la terra
Un total de 71 cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant participen en la nova cita que tindrà lloc del 3, 4 i 5 de maig, i en la Fira als cellers que s'allarga tot el mes
"El coneixement disponible fins a l'actualitat no ens permet identificar impactes per sequera específicament en els conreus de vinya", diu el professor i investigador de la UB
És un projecte del col·lectiu tarragoní "Taula del Vi' amb l'objectiu d’observar l’aportació de la frescor del mar i la remor dels corrents marins sobre els productes vínics
"Cal seguir reforçant la imatge de qualitat de la regió, continuar fent els millors vins, augmentar-ne el valor, i protegir el paisatge", clama la responsable del reconegut Clos Erasmus
Segur del seu viatge, li agradaria que a l'estil i al rigor enològic s’hi haguessin sumat més elaboradors dels que hi ha actualment, en aquests 20 anys de camí
La periodista ha rebut el premi a la Millor Comunicació Gastronòmica 2023 per ser "una gran divulgadora i coneixedora de la cultura del vi, una professional virtuosa de la comunicació i de sentir el vi en totes les seves accepcions"
Sap que ha obert camí i que ha inspirat a moltes altres, tot i que sovint li ha tocat "demostrar doblement" el que val: "per ser jove i per ser dona", diu recordant els seus inicis professionals
Dona emprenedora, creativa i entusiasta, ha estat durant molts anys al capdavant del primer allotjament de turisme rural que es va obrir al Priorat, a Porrera