D'ençà que es va constituir l'associació han anat integrant perfils molt diversos als quals els uneix la passió pel vi i la defensa dels productes i pagesos de la terra
La cultura del testatge s'empetiteix davant de l’auge d’un mercat més gran i extens a Internet | La gent busca experiències úniques a la botiga, però la compra és digital
La cultura del testatge s'empetiteix davant de l’auge d’un mercat més gran i extens a Internet | La gent busca experiències úniques a la botiga, però la compra és digital
"La sequera ha fet aflorar que no es coneix el cicle de l’aigua, que no es distingeixen les conques de Catalunya i, per tant, es desconeix l’ús que se'n fa en cadascuna d'elles"
No és fàcil incorporar persones que surten de centres de menors o pisos tutelats al mercat laboral, malgrat que hi ha una manca perillosíssima de relleu generacional al camp
D'ençà que es va constituir l'associació han anat integrant perfils molt diversos als quals els uneix la passió pel vi i la defensa dels productes i pagesos de la terra
"El coneixement disponible fins a l'actualitat no ens permet identificar impactes per sequera específicament en els conreus de vinya", diu el professor i investigador de la UB
Dissabte Sant es destaparan les àmfores que contenen el producte de l'any just després de l'estrena d'un concurs de tast per parelles de vins de Vilalba dels Arcs
El crític dedica un article a parlar de la varietat i malgrat que no se'n declara fan, en destaca set referències "per la seva potència, equilibri i sabor", més que "pel seu caràcter varietal"
"Cal seguir reforçant la imatge de qualitat de la regió, continuar fent els millors vins, augmentar-ne el valor, i protegir el paisatge", clama la responsable del reconegut Clos Erasmus
Segur del seu viatge, li agradaria que a l'estil i al rigor enològic s’hi haguessin sumat més elaboradors dels que hi ha actualment, en aquests 20 anys de camí
La periodista ha rebut el premi a la Millor Comunicació Gastronòmica 2023 per ser "una gran divulgadora i coneixedora de la cultura del vi, una professional virtuosa de la comunicació i de sentir el vi en totes les seves accepcions"
Sap que ha obert camí i que ha inspirat a moltes altres, tot i que sovint li ha tocat "demostrar doblement" el que val: "per ser jove i per ser dona", diu recordant els seus inicis professionals
Dona emprenedora, creativa i entusiasta, ha estat durant molts anys al capdavant del primer allotjament de turisme rural que es va obrir al Priorat, a Porrera